doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw valt uit autoraam tijdens het maken van video voor Snapchat

Sommige mensen doen alles om de leuke momenten in het leven te filmen. Dat kan natuurlijk weleens misgaan. Een Britse vrouw die een autoritje op de snelweg probeerde te filmen weet daar nu alles van, nadat ze tijdens het maken van een video uit haar auto viel. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw valt uit autoraam tijdens het maken van video voor Snapchat

“Het is puur toeval dat ze niet ernstig gewond is geraakt”, schrijft de politie in een bericht op Twitter. Ze was tijdens het filmen haar evenwicht verloren en op de drukke snelweg terechtgekomen. Daar heeft ze verder geen schade veroorzaakt, omdat andere automobilisten haar wisten te ontwijken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De vrouw is achteraf niet aangehouden. Volgens de agenten was dat niet nodig, aangezien ze verwachten dat de gevallen passagier wel geleerd heeft van haar fouten. Bovendien heeft ze uiteindelijk niemand in gevaar gebracht.

Gevaarlijk

De vrouw is niet de eerste persoon die tijdens het maken van een selfie voor ongelukken zorgt. Uit eerder onderzoek bleek dat in zes jaar tijd ruim 250 mensen op vergelijkbare manier om het leven zijn gekomen. Goed oppassen dus als je weer een leuk plaatje wil schieten!

Laatste nieuws