Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zo ziet de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen eruit (in bikini)

Michael van Gerwen heeft heel wat prestaties op z’n naam staan, maar z’n grootste is misschien toch wel zijn geliefde Daphne. Wát een prachtvrouw. 

Dit is de prachtige vrouw van Michael van Gerwen (+ Foto’s) 

Michael van Gerwen testte positief op corona en werd daarom uit het wk darts in Londen gekegeld. Super zuur voor de beste man. Sterker: tegen RTL7 sprak hij zelfs van "de grootste teleurstelling in zijn carrière".

Over die carrière gesproken: Mighty Mike kan best aardig pijltjes gooien. Hij pakte zelfs drie keer de titel bij de PDC en in totaal harkte hij meer dan 10 miljoen euro aan prijzengeld bij mekaar. Lang niet slecht dus.

Jonge liefde

Toch bestempelen wij het pakken van die titels niet al meest indrukwekkende prestatie van Van Gerwen. Dat is namelijk zijn Daphne.

Michael en voormalig kapster Daphne kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. En waar menig tienerkoppeltje na enkele verliefde maanden de stekker eruit trekt, is dat niet wat Mike en Daf deden. Nee, het was dikke mik. Zulke dikke mik zelfs dat ze na tien jaar samen in augustus 2014 in het huwelijksbootje stapten.

Inmiddels zijn de twee vader en moeder van dochter Zoë en zoon Mike.

Entertainment
  • Brunopress, Instagram