doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tatjana Simic zet oude Playboy-foto's online (+FOTO'S)

Tatjana Simic woest op showbizzwereld: 'Helemaal klaar mee'

Tatjana Simic is al een tijdje verdwenen uit het Nederlandse showbizz-circuit. Ze leeft een rustig en teruggetrokken bestaan in Monaco, ver weg van alle media. Met een reden, zo blijkt maar weer.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tatjana Simic woest op showbizzwereld: 'Helemaal klaar mee'

Waar is Tatjana?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Tatjana Simic zal altijd een bijzonder plekje in ons hart hebben. Jarenlang speelde ze de rol van Kees in Flodder, en jarenlang zaten wij aan de buis gekluisterd. Ten eerste omdat Flodder een ontzettend leuke serie was, maar ook omdat iedere man met werkende ogen een beetje verliefd was op Kees. En nog steeds wel eigenlijk. Gelukkig heeft Tatjana een instagram-account (waar ze regelmatig wat kiekjes uit die goeie ouwe Flodder-tijd deelt), maar verder zien of horen we in de media maar weinig van 'Tati'. Met een reden, zo blijkt maar weer.

Leven in Monaco

Tatjana leeft tegenwoordig een rustig en teruggetrokken bestaan in Monaco. Een luxe bestaan ook, wat haar af en toe op kritiek komt te staan. Wat best gek is, want we hebben nou niet het idee dat Tatjana haar luxe leventje continue van de daken schreeuwt of bij Jan en alleman onder de neus wrijft. Maar goed, daar zullen de meningen over verschillen. Enfin, Tatjana heeft het prima naar haar zin in het vorstendom aan de Middellandse zee en heeft weinig behoefte aan media-optredens. Maar als ze een keer gevraagd wordt om haar zegje te doen over een situatie die dichtbij haar staat, dan staat ze daar niet onwelwillend tegenover.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

In het verkeerde keelgat

Dat wil zeggen: tot een aantal dagen geleden. Toen was Tatjana namelijk te zien in een Nederlands showbizzprogramma. Dat programma had haar gevraagd een videoboodschap op te nemen over de situatie in Monaco (dat op dat moment in lockdown verkeerde) en hoe haar leven er tijdens de quarantaine uitzag. En dat is precies wat Tatjana deed. Waarop de aanwezigen in de studio een beetje medeleven toonden. Niet dat Tatjana daarom vroeg, maar opgesloten in een gouden kooi is nog steeds opgesloten zitten. Maar dat schoot de presentator in het verkeerde keelgat.

Helemaal klaar mee

Die kon het niet laten een kritische noot te plaatsen in zijn reactie: "Jongens, ik krijg hier een beetje buikpijn van. Er zijn mensen die hun huur niet kunnen betalen, en nu gaan we doen alsof zíj zielig is?" Waarschijnlijk een opmerking die meer tegen de aanwezigen bedoeld was dan tegen Tatjana zelf, maar die laatste is er toch flink ziek van dat ze nu weggezet wordt als iemand die om medelijden verlegen zit:

"Zij vroegen míj om iets te vertellen over de situatie in Monaco, dat heb ik echt niet zelf bedacht. En dan gaat zo iemand zitten roepen dat niemand medelijden met mij hoeft te hebben? Wie zegt dat dan? Daar heb ik toch nooit om gevraagd? Ik ben er helemaal klaar mee. Dertig jaar lang heeft iedereen een mening over mij kunnen hebben en nu wil ik er niets meer mee te maken hebben. Laat me met rust."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws