Tatjana Simic zet niet eerder vertoonde beelden Flodder online

Denken we aan Tatjana Simic, dan denken we aan Flodder, en andersom. Tatjana blijft toch altijd een beetje Kees. Gelukkig maar, want we houden van Kees.
Tatjana zet beelden Flodder online

Tatjana zelf gelukkig ook. Hoewel het al heel wat jaartjes geleden is dat ze de legendarische woorden 'Buurman, wat doet u nu?' uitsprak, is dat de prachtige Tatjana Simic niet aan te zien. Ze is inmiddels 56 lentes jong, maar nog steeds een zwoele verschijning.

Monaco

Op haar instagram deelt Tatjana allerlei inkijkjes uit haar leven. Ze woont inmiddels al een tijdje in Monaco, maar niet alleen de Mediterraanse zon fleurt haar insta-pagina op: dat doet vooral Tatjana's zonnige karakter. Ze mag zich dan tegenwoordig iedere dag onder de rijksten der aarde begeven, wie haar filmpjes kijkt weet: 'Taat' is nog steeds even eerlijk en ontwapenend als altijd.

Flodder

Af en toe is het leuk om eens terug te blikken op die goeie ouwe Flodder-tijd, en dat is Tatjana het duidelijk met ons eens: zo heeft ze vandaag een aantal behind the scenes foto's uit haar Kees-dagen online gezet. En die leveren leuke herinneringen op. Althans: wel bij ons. Bekijk ze hieronder!

       View this post on Instagram             

Dit zijn nog niet eerder vertoonde foto’s van @frankvaessen .. het was in 1986 in SITTARD . Frank was er iedere dag en heeft ons op de meest onverwachte momenten op camera vastgelegd.. ik ben hier blij mee . Mooie tijden.. ?

A post shared by Tatjana Simic (@tatjanasimic_official_account) on

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01ada2c274a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws