doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bridget Maasland doet opvallende uitspraak over ex Johnny de Mol

Dit is de échte reden dat Bridget al zo lang niet op tv is geweest

Lange tijd verscheen Bridget Maasland niet op televisie, en was ze dus ook niet bij RTL Boulevard te zien. Hoewel ze eerder het coronacrisis 'de schuld' gaf, laat ze nu weten dat er een andere reden achter zit.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bridget zien we al een tijd niet op tv

Turbulente tijd

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bridget had namelijk even rust nodig, zo vertelt ze aan Veronica Magazine. Na een 'turbulente tijd' (vanwege haar kortstondige relatie met André Hazes) vond de blondine het beter om even minder hooi op haar vork te nemen.

"Ik kom uit een turbulente tijd, om het zo maar te zeggen, waarin ik het vooral op social media behoorlijk voor mijn kiezen heb gekregen. Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was nodig."

Weer op tv

Momenteel brengt Bridget haar dagen door in de cadeauwinkel van haar ouders en volgt ze een cursus Spaans. Verder laat ze weten dat we haar binnenkort weer op de buis kunnen verwachten. 

"Inmiddels ben ik wel weer voorzichtig aan het kijken hoe ik mijn leven straks ga indelen. Bij RTL heb ik een vast contract, dus ik schuif zodra dat mogelijk is weer aan bij Boulevard", aldus Bridget. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws