doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bridget Maasland doet opvallende uitspraak over ex Johnny de Mol

Bridget Maasland beantwoordt in een video van SLAM FM verschillende statements. Wanneer de vraag voorbij komt of de presentatrice ooit verliefd is geweest op een collega, doet ze een opvallende uitspraak over haar ex Johnny de Mol.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bridget Maasland over ex Johnny de Mol

Echt verliefd?

Bridget heeft namelijk een tijdje een relatie met hem gehad, terwijl hij op dat moment ook haar collega was. Al is de blondine er niet zo zeker van of ze nou écht verliefd op hem was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

"Maar verliefd? Ik weet eigenlijk niet of ik echt verliefd was", vertelt de presentatrice. Als ze dan de vraag krijgt of het alleen voor de sex was, legt ze uit dat dat niet zo was. "We hadden het gewoon héél leuk samen. Ik kon onwijs met hem lachen, dus dan kan je daar wel een soort van gevoel voor krijgen."

Bubbel

Verder vertelt Bridget dat ze destijds nogal in een bubbel leefde. "Ik ging er even voor, even in die bubbel leven. En er dan snel weer uit", aldus Bridget.

Ook hadden veel mensen een mening over Johnny. "Het was soms best ingewikkeld, omdat hij het was. Best veel mensen hadden daar een mening over. Ze waarschuwden me steeds voor hem: 'Het is een moeilijke jongen, veel vrouwen. Je bent vast niet de enige'."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws