Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man in scootmobiel schiet op konijnen en doodt er twee (FOTO)

Een bizar nieuwtje uit Helmond. Daar is een 67-jarige man opgepakt, omdat hij vanuit zijn scootmobiel op konijnen aan he...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een bizar nieuwtje uit Helmond. Daar is een 67-jarige man opgepakt, omdat hij vanuit zijn scootmobiel op konijnen aan het schieten was. Zelfs voor Benidorm Bastards zou dit te ver gaan..

Youp van 't Hek, pak je pen er maar bij: ''Het was Tweede Paasdag, tweeduizend-zestien, ik weet het nog zo goed, de scootmobiel was weg.'' Nee, alle gekheid op een stokje: wat er gisteren in Helmond is gebeurd, is natuurlijk compleet van de zotte. Kort na het vreselijke incident van de opgehanden hond in Oldenzaal, vernamen we vandaag met volle verbazing dat een man is gearresteerd omdat hij vanuit zijn scootmobiel op konijnen schoot. Hij doodde er zeker twee. Sjongejonge..

Lees ook: dolfijnentrekker Dolfinarium ontloopt vervolging

In beslag

De man, een 67-jarige inwoner van het Brabantse plaatsje Beek en Donk, werd op het Piet van Bokhovenpad in Helmond in de kraag gevat. Zijn wapen is direct in beslag genomen, maar de konijnenschieter zelf werd na verhoor op het politiebureau weer vrijgelaten. Wel is een proces-verbaal opgemaakt. Een (niet schokkende) foto van het incident vind je onder het artikel.

Lees ook: FBI vindt dierenmishandeling even erg als moord of aanranding

Aanreed

't Wordt steeds gekker, al zijn ze in Noord-Brabant wel wat gewend wat betreft vreemde snuiters in een scootmobiel. Zo haalde een FC Oss-supporter op leeftijd in 2011 alle kranten, omdat hij na een wedstrijd van zijn cluppie scheidsrechter Edwin de Graaf aanreed. De beelden waren een enorme hit. 

En wij zijn zo attent je deze beelden voor te schotelen.