Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Brandweer haalt IGUANA uit hoge boom!

Een kat, oké, dat kennen we. Maar een iguana? Hoe the f... komt een iguana hoog in een boom terecht? Niemand weet het....

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een kat, oké, dat kennen we. Maar een iguana? Hoe the f... komt een iguana hoog in een boom terecht? Niemand weet het.

De brandweer van Polk County - een gemeente in de altijd bizarre Amerikaanse staat Florida - rukte met groot materieel uit. De reddingsdiensten hadden telefoontje ontvangen van een bezorgde inwoner van de stad Poinciana. Er zat iets, hoog in de boom. Iets levends. Geen kat, geen avontuurlijke tiener, geen verwarde man, nee. Niets minder dan een iguana was op één of andere manier bovenin wat lijkt op een neefje van de Noorse esdoorn - pin ons er alsjeblieft niet op vast - beland.  

Waarschijnlijk komen we er nooit meer achter

De iguana is netjes door de brandweer naar beneden gehaald. De helden moesten daarvoor wel de ladder gebruikenNiemand weet hoe het beest zo hoog in de boom is gekomen, dus waarschijnlijk komen we daar helaas nooit meer achter. Mocht het om een groene iguana gaan - wat niet helemaal bekend is - dan is het niet zo bijzonder. Die beesten kunnen me een partijtje klimmen. Het baasje is wel achterhaald. Zijn of haar identiteit is niet bekend gemaakt. 

''Zeg, hoe was je werkdag? Niet zo bijzonder. Iets met een iguana.''