Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Boze kameel bijt hoofd baasje af

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard&n...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit mei van dit jaar: de boze kameel.

Een kameel heeft in India het hoofd van zijn baasje eraf gebeten, omdat de man het beest in de allesverzengende hitte had laten staan. Vastgebonden. 

Het is verschrikkelijk heet in India op 't moment. Van een graadje of vijftig op de thermometer kijkt eigenlijk niemand meer op. Lastig voor mens én dier. Het is daarom natuurlijk geen goed idee om, pak 'm beet, een kameel aan zijn poten vast te binden en de ganse dag in de brandende zon te laten staan. Laat één Indiase kerel - van wie we helaas geen verdere gegevens hebben - nou juist dát flikken

Lees ook: Indiase vrouw van in de 70 wordt moeder

Op de blaren

De man spendeerde zijn zaterdag met gasten in zijn optrekje in Barmer, een gebied in deelstaat Rajasthan. Volgens de Britse tabloid Daily Mail was hij zo druk in de weer met het vermaken van zijn gasten, dat hij compleet vergat dat zijn kameel weg stond te kwijnen in de allesverzengende hitte. Eindelijk kreeg de man het besef dat hij het beest uit zijn benarde positie moest bevrijden, maar toen had de kameel al besloten dat zijn baasje maar eens op de blaren moest zitten. De kameel beet het hoofd van de man eraf en kauwde vervolgens op zijn lichaam. Tientallen buurtbewoners hadden vervolgens wel zes uur nodig om het overhitte beest weer rustig te krijgen. 

Tsja, boontje komt om zijn loontje?