Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

WIN: X-BOX ASSETTO CORSA RACE GAME

Assetto Corsa, die treffend ‘Jouw Racing Simulator’ genoemd wordt, voegt een nieuwe dimensie toe aan simulat...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Assetto Corsa, die treffend ‘Jouw Racing Simulator’ genoemd wordt, voegt een nieuwe dimensie toe aan simulatie door de nadruk te leggen op het pure fysieke realisme, door heel nauwgezet om te gaan met eigenschappen van de auto: van de besturing tot de met een laser opgemeten circuits. Spelers kunnen hun speelervaring verdiepen door het aanpassen van de besturing en race set-up van iedere auto in-game, net als in het echt, zodat de speelervaring aangepast wordt aan hun persoonlijke racestijl. De totale race-ervaring kan verder aangepast worden, van de besturingsinstellingen tot de schade aangericht bij botsingen, voor een spannende en realistische race-ervaring. Al deze features zorgen voor het realisme, waar Assetto Corsa om bekend staat;

Meer dan 90 high-performance auto’s, waaronder de:

* Team Lotus 98T

* Pagani Zonda R

* Ferrari LaFerrari

* Mercedes C9

* McLaren 650S GT3.

Meer dan twintig verschillende track instellingen met bekende circuits als het Silverstone Circuit, Circuit de Spa-Francorchamps, Autodromo Nazionale Monza en Nürburgring-Nordschleife.

Single en Multiplayer racing modi, met aanpasbare Race Weekends, vooraf ingestelde Challenges of een volledig uitgebouwde Career Mode.

505games.com

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN