Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De regel van Verstappen aangepast (VIDEO)

Max rijdt dan nog maar twee jaar mee in het circus van de Formule 1, maar vorig jaar kreeg hij al wel een regel naar zic...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Max rijdt dan nog maar twee jaar mee in het circus van de Formule 1, maar vorig jaar kreeg hij al wel een regel naar zich vernoemd. De FIA heeft nu echter aangegeven die regel te hebben aangepast. 

Verstappen flikte het vorig jaar meerdere keren. Hij ging van zijn racelijn af in de remzone. Levensgevaarlijk volgens veel coureurs. Je hebt dan namelijk maar weinig tijd om te reageren. Vooral Kimi Raïkönnen was veelvuldig slachtoffer van de verdedigende acties van Max. Als kijkers vonden we het maar wat mooi wat Max liet zien. Eindelijk was er weer spektakel in de Formule 1, maar toen Max het in Japan ook deed bij Lewis Hamilton was de maat vol.  

De FIA kwam met de regel dat een coureur niet van zijn lijn mag afwijken in de remzone. Weg spektakel en bedankt zo dachten wij, maar de FIA komt er nu op terug. Ze gaan het nu per individueel geval bekijken zodat coureurs hopelijk niet bang zijn voor een straf en wij dat spektakel dus te zien krijgen. Het is inmiddels wel te laat voor Sebastian Vettel. Hij kreeg in Amerika wel een straf door van zijn lijn af te wijken om Daniel Ricciardo te verdedigen. 

Die Red Bull coureurs hebben ook altijd geluk.