Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deze jonge vrouwen hebben zichzelf verbouwd

Billen, borsten, lippen: mag het ietsje meer zijn?

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Ook al ben je jong en beeldschoon: als die borsten, billen, lippen en ogen nèt iets groter zijn en die neus nèt iets kleiner, scoor je stukken beter op Instagram. Deze jonge vrouwen 'hielpen' moeder natuur een beetje, gingen in de virtuele etalage staan en werden rijk en succesvol.   

Abigail Ratchford (26)

Geboren in 1991 in Pennsylvania. Ze werd eerst Miss Pennsylvania en begon vanaf haar 21ste te sleutelen aan zichzelf. Inmiddels heeft ze 8 miljoen volgers op Instagram, werkt als model, heeft in een paar Hollywoodfilms gespeeld (die niemand kent, maar een kniesoor die daarop let) en treedt als socialmediaster regelmatig op in televisieshows. Ze heeft laten doen: billen, borsten, lippen, middelversmalling en wenkbrauwlift.

Alena Shishkova (24)

Geboren in 1992 in Tyumen, Rusland. Ook deze blonde schone begon met het winnen van Miss-verkiezingen. Ze studeerde management, economie en rechten, maar kwam er al snel achter dat ze op de catwalk en voor de fotocamera thuishoorde. Ze was al een natuurlijke schoonheid, maar nadat de artsen met haar klaar waren zag ze eruit als een mannenverslindster die binnen no time 5,7 miljoen volgers had op Instagram. Alena liet haar lippen en borsten vergroten en onderging een neusoperatie en een wenkbrauwlift. Ook liet ze vet uit haar wangen zuigen om haar jukbeenderen en kaaklijn beter uit te laten komen.

Demi Rose (22)

“Mannen raken in de war van mijn borsten, ze veroorzaken ongelukken.” Aan het woord Demi Rose, bijgenaamd The UK Queen of Instagram, een meisje uit Birmingham dat flink aan zichzelf heeft laten 'bijschaven' en, toen ze het uiterlijk had waar ze tevreden mee was, naar Miami is vertrokken waar ze aan het werk ging als model. Ze heeft 5,5 miljoen volgers op Instagram en ziet er tegenwoordig toch wat anders uit dan op haar 18de. Ze heeft haar neus laten versmallen, haar taille eveneens, haar borsten en billen laten vergroten en hier en daar wat vet laten wegzuigen. Ook haar lippen pruilen ietsjes meer dan ze deden. Ze is een graag geziene gast op premières en in VIP lounges die ze bij voorkeur schaars gekleed bezoekt en waar ze bij aankomst steevast een fotografenoorlog veroorzaakt.