Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waarom moest Graciëlla dood?

Vrouw gevonden in de Krabbeplas

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Diverse parkeerplaatsen in het recreatiegebied aan de grens van Vlaardingen-West zijn 's avonds en 's nachts gewilde ontmoetingsplekken voor verliefde stelletjes. Zeker nu de zomer lang aanhoudt komen er nogal wat jongeren naartoe gereden. Er komen ook vaak jongelui om ongestoord een blowtje te roken maar ook om te vrijen of om te rappen of om naar muziek te luisteren.

In een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen heeft de politie vrijdag het lichaam gevonden van de 22-jarige Graciëlla Gomes Rodrigues uit Vlaardingen. Ze was de avond ervoor als vermist opgegeven. Sporen op de ligweiden aan de plas leidden naar de sloot die grenst aan het parkeerterrein. Bij de sloot werden onder meer bandensporen, een bebloed T-shirt en een mobiele telefoon gevonden.

Het lijkt erop dat Graciëlla hier met de verkeerde persoon op pad is gegaan; al dan niet vrijwillig.

Het is onduidelijk wat de relatie was tussen de 21-jarige Vlaardingse en de 31-jarige Schiedammer die gisteren door de politie werd gearresteerd. De identiteit van deze potentiële verdachte is nog niet prijs gegeven. Maar wellicht weten mensen in de omgeving van het slachtoffer om wie het gaat.

Graciëlla's FB-pagina staat sinds vrijdag vanzelfsprekend stil.  

Het levenloze lichaam van Graciëlla werd om 06.15 uur vrijdagochtend gevonden nadat er in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie een zoekactie was geweest. Om er achter te komen wat er zich precies heeft afgespeeld is de politie nog op zoek naar getuigen die in de nacht van donderdag op vrijdag iets vreemds hebben gezien rond de Krabbeplas.