Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wapen van de week: 33 messen, 2 boksbeugels en 2 honkbalknuppels

Politie doet verkeerscontrole

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het aantal moorden in Nederland neemt volgens de statistieken af. Ondertussen worden er meer liquidaties gepleegd. Ook is er sprake van een toename van geweld in de grensregio's. Zie bijvoorbeeld de stad Enschede. Een woonplaats met 157.864 inwoners waar het afgelopen jaar een groot aantal schietincidenten hebben plaatsgevonden. Neem bijvoorbeeld de beschieting van Club Luxx vorige afgelopen maandag. Een shishalounge die om volkomen onduidelijke redenen het doelwit is geworden van vuurwapengeweld tijdens een nacht dat er ook geschoten is in de Enschedese Benkoelenstraat. Ook werd er elders in de regio een uitgebrande auto aangetroffen.

Doelwit

En zo kunnen we nog wel even doorgaan want Enschede was het afgelopen jaar al heel vaak doelwit van dergelijke schietpartijen en autobranden. Het is dan ook zondermeer interessant om te zien wat de politie zoal aan wapens aantreft bij een verkeerscontrole. Dat is de afgelopen dagen gebeurd in Enschede, het resultaat kunt u in de kop boven dit verhaal lezen. We schrijven het nog een keer op: 33 messen, 2 boksbeugels en 2 honkbalknuppels. 

Random check

Die zijn natuurlijk allemaal meegenomen om a. het brood mee te snijden (de messen), b. ter zelfverdediging, want je weet maar nooit (de boksbeugels) en c. om gewoon lekker een balletje te kunnen slaan (de honkbalknuppels). Zonder moralistisch te willen zijn: dit is maar een 'random-check'. Dat wil dus zeggen dat er nog veel meer wapens onder de bevolking zijn omdat er nog veel meer broden gesneden moeten worden, natuurlijk.