Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie pakt onderbroeken Roemeense bende op

Onderbroeken en schoenen

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Hebben de Roemenen het weer gedaan? De politie moet deze bevolkingsgroep wel hebben de laatste tijd. Maar goed, de politie heeft vrijdag in Rotterdam-Pendrecht zeven Roemenen aangehouden voor winkeldiefstal en heling. In het huis waar ze werden opgepakt nam de politie kleding en schoenen in beslag. Bijna alle spullen waren nog voorzien van winkellabels. Ook werden speciaal voor diefstal geprepareerde tassen gevonden. Een hele karrevracht Leger des Heils-goederen vol dus.

Er is een gedegen onderzoek aan vooraf gegaan. Op het moment dat de politie het huis aan de Ellewoutsdijkstraat binnenvalt weten ze precies wie hier in- en uit wandelen. In het pand treffen agenten uiteindelijk twee vrouwen en vijf mannen aan. Allemaal Roemenen. Ze hebben geen vaste woon- of verblijfplaats, zo meldt de politie. Bij de doorzoeking van het huis vindt de politie 150 onderbroeken, 125 stuks bovenkleding, schoenen, toiletartikelen, lingerie, oorbellen en blikken babymelkpoeder. Agenten nemen ook nog een wapen, een ploertendoder en twee auto's in beslag.

De politie zoekt uit of de Roemenen zich schuldig hebben gemaakt aan meer diefstallen of andere misdrijven, lezen we in het persbericht. Die laatste zin lijkt voor zichzelf te spreken.