Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

6 trucs voor Netflix die je moet weten!

Wist jij dat je er een manier is waarop je film of serie niet meer hoeft te bufferen! En, er is een geheime code waarmee je gemakkelijk alle films op Netflix ziet! 

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

1. Geheime code

Netflix laat films en series zien die passen bij jouw voorkeuren. Zo zie je vaak niet meteen alles wat er beschikbaar is om te kijken. Als je op een titel zoekt, komt die natuurlijk wel tevoorschijn, maar dan moet je maar net de titel weten. Nou blijkt er dus dat elk genre een unieke code heeft die komt na de URL http://www.netflix.com/browse/genre/. Zo is 5475 de code van alle romcoms. Het leuke: er bestaat een lijst met alle codes en die vind je hier. Als je klikt op genre dat jij graag wil zien, wordt je doorgelinkt naar je Netflix account. Hoe handig! Niet álle films doen het hier in Nederland, maar de meeste wel, dus dat mag de pret niet drukken.

2. 'Are you still watching?'

Na een paar uur Netflix kijken, vraagt je laptop of je nog wel kijkt. Annoying, want natúúrlijk kijk je nog. De oplossing: als je de extensie voor de Chrome-browser Flix Assist hebt gedownload, dan zal dit bericht niet meer op je scherm komen. Tevens zal de countdown naar de volgende aflevering verleden tijd zijn. 

Lees ook: Stellen die samen series kijken hebben een betere relatie

3. Aantal sterren

Leuk weetje: de sterren van een film of serie zijn niet gebaseerd op de mening van alle kijkers. Alleen mensen die van dezelfde series en films houden als jij, kunnen het aantal sterren bepalen dat jij te zien krijgt. Als je vriend of vriendin dus een andere smaak heeft, zal hij of zij een ander aantal sterren zien. 

4. Nu op Netflix

Ken jij de website Nu op Netflix al? Deze site weet álles: welke titels er binnenkort gaan verdwijnen, welke al zijn verdwenen en alle nieuwe releases. Handig dus voor als je het overzicht kwijt bent!

Lees ook: Broer Pablo Escobar eist $1 miljard van Netflix vanwege Narcos

5. Netflix Roulette

Dit is grappig! Een keuze maken op Netflix is vaak heel lastig, maar er bestaat nu Netflix Roulette. Je vult je favoriete acteur, regisseur, genre of een ander keywoord in en hoppa: de site maakt een keuze voor je. Dat scheelt zo weer een uur van je tijd. 

6. Bufferen is verleden tijd

Het is een simpele truc. Alles wat je moet is Shift+Alt+Ctrl+S in te drukken om een geheim menu te openen. Hier kun je je instellingen aanpassen. Als je de zogeheten 'bitrate' lager zet, zal je film niet meer bufferen. Have fun!

Lees ook: Dit zijn de tien meest sexy babes op televisie (FOTO'S)

Dit bericht verscheen eerder op Grazia.