Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Security Oxford University moet in actie komen na strippende studenten

We kennen Oxford vooral door de prestigieuze universiteit in de stad. Je zou verwachten dat daar allemaal nette studenten zijn; mooi niet dus.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Tijdens een feestje van de eerstejaars trokken de mannen hun shirt uit en stonden studentes in hun bh te dansen. Engeland spreekt er schande van.

De studenten studeren aan het prestigieuze 471 jaar oude Christ Church College in de stad. De school nam al maatregelen vanwege eerdere feestje die vanwege drankgebruik uit de hand liepen. Zo was er dit keer beveiliging ingehuurd om incidenten te voorkomen. Dat hielp dus niet echt veel.

Het was niet zo verwonderlijk dat het feestje iets uit de hand liep. Cocktails waren te krijgen voor ongeveer 60 cent. Het incident staat niet op zich, want in het verleden ging het meermaals mis aldus The Sun. In vorige edities werden brandblussers gebruikt en sneuvelden de ruiten.

De party werd aangekondigd met een bijzondere foto van de organisatoren. Zij lagen op de grond omringd door flessen wodka. Een foto van de bijzondere situatie is hier te vinden.

Het gaat er wild aan toe