Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Grote explosie bij politiekantoor in het Zweedse Helsingborg

Nachtelijke detonatie zorgt voor enorme ravage in Zuid-Zweedse stad

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De ingang van een politiekantoor in het Zweedse Helsingborg is volledig verwoest na een nachtelijke explosie. Niemand is gewond geraakt. Ook een naburig gebouw werd getroffen. Op straat was veel glas beland. Het is nog niet duidelijk door wie of wat de explosie is veroorzaakt, zo hebben de autoriteiten bekend gemaakt.

Bendegeweld

Het zuiden van Zweden wordt de laatste tijd ernstig geplaagd door bendegeweld. Schietpartijen tussen gangs onderling is in opkomst. Het zou niemand wat verwonderen als ook deze explosie in deze trend past. Daarnaast wordt de regio ook geplaagd door terreurcellen in de extreem islamitische hoek. Bepaalde wijken van de grote steden zijn vandaag de dag 'no go-area's'. Plekken waar je liever niet komt als je er niets te zoeken hebt.

Bepaalde wijken van de grote steden zijn no go-area's
Patrouille voor de deur van het getroffen politiebureau

Politie

De politie is de hele ochtend bezig geweest met het uitvoeren van controles op straat maar tot op heden is niemand aangehouden. Leuk weetje: de lokale voetbalclub van Helsingborg is trouwens ook bekend als een van de eerste plaatsen waar oud-Feyenoorden Henrik Larsson actief is geweest.

@backlink(166427)