Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Michael P. ook verdacht van seksueel misbruik Anne Faber

Het vermoorde meisje Anne Faber blijkt ook seksueel te zijn misbruikt. Verdachte Michael P. wordt naast moord ook verdacht van verkrachting.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het Openbaar Ministerie meldt aan de Telegraaf dat P. wordt verdacht van moord of doodslag en het verkrachten van Anne Faber. Ze kwamen het op het spoor doordat er dna van hem op de jas van Anne werd gevonden.

@backlink(166693)

Anne Faber verdween op 29 september tijdens een fietstocht rond Utrecht en werd half oktober gevonden nadat Michael P. werd aangehouden. Hij vertelde de politie waar hij het lichaam van Anne had verborgen. Sporen in de auto van de moeder van P. leidde tot de doorbraak in het onderzoek. De politie gaat er dan ook vanuit dat hij Anne met die auto naar de vindplaats heeft meegenomen.

Tbs

P. zat tijdens het vermoorden van Anne Faber nog vast vanwege verschillende gewelds- en zedendelicten. Toentertijd weigerde hij mee te werken aan psychologische onderzoeken, waardoor hij geen tbs opgelegd kreeg. Nu zal P. opnieuw worden onderzocht in het Pieter Baan Centrum.