Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Klant belt politie vanwege verkeerde pizza

Pizzeria’s nemen het soms niet heel nauw met bezorgen. Je krijgt een koude pizza thuis of de bezorger is niet heel aardig. In Engeland gaat men echter verder als ze niet tevreden zijn, daar bellen ze de politie.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dit gebeurde allemaal in het Engelse district Gloucestershire. Daar belde iemand 999 (het Engelse 112) omdat de ingrediënten van de pizza niet correct waren. De lokale politie wijdde er zelfs een speciale Facebookpost aan. ‘Als jouw pizza topping niet correct is, bel dan niet 112 om het te melden. 112 is alleen voor noodsituaties.’ De politie bevestigde tegenover het Engelse Metro dat het vooral echt gebeurd was.

Mensen die een reactie geven op het bericht zijn vooral verbaasd. Ze kunnen niet begrijpen dat mensen zo dom zijn om voor zoiets de politie te bellen. Zij hopen dan ook dat de melders een flinke boete krijgen.

Toch doet het ook weer een oude discussie oplaaien: Is ananas op een pizza nu wel of niet crimineel? Zo ja, bel dan niet de politie, want die hebben het al druk zat met andere zaken.