Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ecclestone: ‘Dreigement Ferrari serieus nemen’

Vorig week dreigde Ferrari de Formule 1 de rug toe te keren volgens mister F1, Bernie Ecclestone moeten we dat dreigement serieus nemen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Sergio Marchionne zei vorige week: “Als de zandbak verandert in een onherkenbare zandbak, wil ik niet meer meespelen.” Dit na aanleiding van de nieuwe regels voor 2021 waarin onder andere een salarisplafond is opgenomen. “Ferrari wil geen budgetplafond, ze willen het geld dat ze hebben kunnen uitgeven,” zo vertelt Ecclestone aan de Britse krant The Independent. 

@backlink(166951)

“Als mensen hun geld niet uit kunnen geven, gaan ze weg. Als er maar drie of vier teams zijn zou er iets moeten worden gedaan, maar tot het moment dat dat werkelijkheid wordt, zal niemand ingrijpen. Als er teams zijn die menen dat ze het geld niet op kunnen brengen, zouden ze niet mee moeten doen." Volgens Ecclestone draait alles bij Ferrari om winnen. “Als die reglementen doen vermoeden dat Ferrari een zware tijd tegemoet gaat, dan zullen zij het geld niet uit willen geven en kunnen ze de F1 de rug toekeren."