Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Israelische ex-soldate gaat viral door bikinifoto’s

Wij zijn tegen oorlogen, maar soms is het helaas onvermijdelijk en daardoor zijn er soldaten nodig die voor hun land dienen. Toch zijn niet alle beelden uit het leger verschrikkelijk, zoals deze van een Israëlisch ex-soldate bewijst.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 21-jarige Maria Domrak gaat op dit moment viraal op Instagram vanwege een combinatie tussen foto’s in uniform en in bikini. Het meisje moest namelijk haar diensttijd vervullen in het Israëlisch leger. Dat leverde een aantal bijzondere kiekjes op in het legergroen.

De foto’s leverden haar een modellencontract op wat er voor zorgt dat ze nu hele andere kleding aan heeft. Ze viel bij de makers van kleding op door het vele aantal volgers dat ze heeft. Zo zijn het er op dit moment bijna een miljoen.

Dienstplicht

Of je nu wel of niet tegen het Israëlisch beleid bent, je moet als jongere het leger in. Doe je dat niet, dan moet je naar de gevangenis en heb je ook nog eens minder kans op een baan. Dan kun je dus maar beter het beste er van maken als je toch moet. Vanaf de leeftijd van achttien jaar moeten meisjes twee jaar in dienst en jongens zelfs drie jaar.