Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Prostituee schiet klant twee keer in hoofd vanwege slechte seks’

Soms kom je in de wereld bizarre moordenpogingen tegen. Zo ook in de Amerikaanse staat Washington waar een prostituee Marissa Wallen (toepasselijke naam) haar klant neerschiet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politie kreeg op 24 oktober de melding om de toestand van een 36-jarige man te checken. Toen ze bij het huis aankwamen troffen ze de man wakker aan, maar hij reageerde niet. Daarop is hij naar het ziekenhuis gebracht waar dokters twee kogels in zijn hoofd aantroffen.

Verdwenen geld

Bij verder onderzoek bleek dat de portemonnee van de man verdwenen was. Daarnaast kwamen ze er ook achter dat er een vrouw die meerdere malen bij de man op bezoek was geweest de laatste was die hem voor zijn ongeval had gezien, bleek uit getuigenissen. Bovendien was er na de melding $12.000 van zijn bankrekening verdwenen. De sporen leidden uiteindelijk naar de prostituee. De zaak werd helemaal rondgemaakt door videobeelden, waaruit bleek dat de vrouw op het moment van de schietpartij in het huis was.

Het bijzondere is dat de 36-jarige man de schietpartij heeft overleefd, ondanks dat hij twee keer in zijn hoofd is geschoten. De reden van de schietpartij is bizar. ‘De man gaf slechte orale seks en zij wist niet hoe ze dat hem moest vertellen’, staat in het politierapport, meldt de lokale nieuwssite MyEverettNews en tv-zender Kiro 7.

Borg

De rechter heeft deze week besloten om de verdachte langer vast te houden voor een gewelddadige overval en identiteitsfraude. Omdat het delict zeer ernstig is, is de borgsom bepaald op $1 miljoen, wat de vrouw waarschijnlijk niet kan betalen. Toch probeert ze het wel, want volgens een detective probeerde de vrouw een van haar klanten over te halen om haar borgsom te betalen. De prostituee had overigens nog andere aanklachten tegen zich staan.