Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Boze dronkaard rijdt rondjes door McDrive omdat hij geen McNuggets kan bestellen

Het kan heel vervelend zijn als je zin hebt in McDonald’s terwijl het fastfoodrestaurant dicht is. Dat ervoer ook een dronken man die ’s ochtends McNuggets wilde bestellen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De man kwam om 4.50 uur bij de plaatselijke McDonald’s in Sydney aan en wilde toen de kipsnacks bestellen. Helaas kon er rond die tijd alleen ontbijt worden geserveerd en dat pikte de man niet. Hij reed vier rondjes rond het restaurant totdat hij eindelijk tot bedaren kwam.

Toen deed de man wel een heel bijzondere bestelling. Hij wilde 200 ‘hash browns’, een soort ontbijtsnack bij de keten die niet verkrijgbaar is in Nederland. Hij had stevige trek dus.

Het restaurant had ondertussen al de politie gebeld vanwege de overlast van de bezoeker. Uit een alcoholtest bleek dat hij drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Daarop is zijn rijbewijs ingenomenmeldt de Australische krant Daily Telegraph.

Ontbijt

Doordat de Australische McDonald’s veel vraag krijgt naar snacks in de ochtend, hebben ze besloten om op hun site te zetten dat het niet kan. De apperatuur die voor de hamburgers en kipnuggets wordt gebruikt, is namelijk nodig voor het bereiden van het ontbijt.