Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw met cup K start inzameling om borsten te kunnen verkleinen

Voor veel mannen is een grote bos hout voor de deur bij hun geliefde een droom. Voor sommige vrouwen kan het letterlijk een zware last zijn.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Zo ook bij de 23-jarige Australische Sheridan Larkman. Ze heeft op dit moment cup K en haar borsten blijven maar groeien. Het is voor haar dan ook meer een last dan een lust. Het is niet alleen veel gewicht wat ze moet dragen, ook is het moeilijk voor haar om goede lingerie aan te schaffen. Ook kleding dat goed past is moeilijk te vinden.

De vrouw heeft nu last van rug- en nekklachten en ontwikkelt zelfs sclerose (een weefselverharding). De vrouw wil door een operatie gewoon weer kunnen rondrennen samen met haar twee dochters.

Haar borsten begonnen te groeien toen ze acht jaar oud was. Op haar tiende had ze dan ook al cup DD. Dat zorgde al voor veel plagerijen op haar school. Nog steeds wordt ze regelmatig geconfronteerd met mensen die haar raar aankijken en nare dingen roepen.

De vrouw ging op 16-jarige leeftijd (toen had ze al HH) naar de huisarts met de vraag wat er aan de hand was. De dokter zei dat het binnenkort zou stoppen, maar hij zat er flink naast, door zwangerschappen en het blijven groeien zit ze inmiddels op K.

Larkman wil nu $10.000 Australische dollar (ongeveer €6.500) inzamelen voor een borstverkleining, aangezien ze geen geld krijgt van een verzekeraar. Omdat ze het zelf niet kan betalen, heeft ze een inzamelingsactie gestart. Daarop is inmiddels al $2.000 bij elkaar gebracht.