Man nu verdacht van moord op Franse Alexia Daval

Opmerkelijke ontwikkeling in Franse jogger-moordzaak. Partner nu vast.
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Wat lang leek op een soort lugubere moord door een zonderling in het bos komt nu ineens veel dichter bij huis. Jonathan Daval - de partner van de in oktober vorig jaar vermoorde Alexia Daval - is gisteren vastgezet door de Franse politie. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben omgebracht. Haar stoffelijk overschot werd vier maanden geleden volledig verkoold terug gevonden in de bossen bij het Franse Gray.

@backlink(166871)

Kinderwens

De moord op de vrouwelijke jogger bracht Frankrijk in shock. De manier waarop ze werd terug gevonden zal daar zeker aan hebben bijgedragen. Naar nu blijkt waren er spanningen binnen het echtpaar. Ze zouden beiden een kinderwens hebben gehad, maar zwanger worden lukte niet.

Jonathan en Alexia

Arrestatie

Of dat de reden is geweest dat Jonathan zijn vrouw heeft omgebracht moet nog blijken. Zijn advocaat gaat ervan uit dat zijn cliënt deze week nog wordt vrijgelaten. Hij zegt gisteren tegen de Franse media, volop uitgerukt om de arrestatie te verslaan: "Jonathan wist dat deze test eraan zat te komen. Hij is zelf ook benieuwd wie nu zijn vrouw heeft vermoord."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0354efb9627', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws