Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Op deze zeven lichaamsdelen is een tattoo het pijnlijkst

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen de moeite waard is. Met vandaag, uit februari van dit jaar, een pijnlijke tattoo.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ben jij gek op een mooie tattoo, maar ligt jouw pijngrens helaas niet zo heel erg hoog? Dan kun je op bepaalde plekken van je lichaam beter geen tattoo laten zetten. Deze plekken zijn namelijk het pijnlijkst.

Hand en vingers

Dit deel zit vol kleine botjes en gewrichten. De palm van je hand en de binnenkant van je pols zijn het pijnlijkst. Ook omdat je vel daar superdun is. 

Binnenkant van je armen en benen

Opnieuw is de binnenkant pijnlijker omdat je vel op die plek veel dunner is. Hierdoor zijn die plekken een stuk gevoeliger.

Borstbeen

Een tattoo op je borst zou voelen alsof je huid wordt opengesneden.

Zij

Wil je een tattoo op je zij? Denk ook hier goed over na! De naald komt namelijk precies tegen je ribben en ja, dat doet pijn... 

Scheenbeen

Deze pijn schijnt net zo intens te zijn als wanneer je een tattoo laat zetten op je zij. De pijn blijft ook nog eens langer aanhouden. 

Wervelkolom

Hier lopen de belangrijkste zenuwen. Daarnaast zit je dicht tegen het bot aan, wat het nog net even iets pijnlijker maakt.

Gezicht

Vooral achter je oor schijnt het enorm pijnlijk te zijn. Daarnaast is het gezoem van de naald ook niet bepaald een fijn geluid. 

Dit bericht verscheen eerder op Grazia.nl.