Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vermoordde seriemoordenaar Fourniret nog véél meer mensen?

In Frankrijk is een team van deskundigen opnieuw op zoek naar lichaamsdelen van Marie Angèle-Domece, vermoedelijk nóg een slachtoffer van de beruchte seriemoordenaar Michel Fourniret.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In het midden van Frankrijk zijn gisteren opnieuw graafwerkzaamheden gestart in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Marie-Angèle Domece in 1998. Onlangs heeft de Franse seriemoordenaar Michel Fourniret bekend haar te hebben omgebracht.

Graafwerkzaamheden

De graafwerkzaamheden vonden plaats op een perceel van enkele vierkante meters in de gemeente Saint-Cyr-les-Colons, nabij Auxerre in de Bourgogne.

De fraaie maar mogelijk ook gruwelijke plek van de graafwerkzaamheden.

Monster

Fourniret wordt ook wel het 'Monster van de Ardennen' genoemd. Hij is een seriemoordenaar van de ergste soort en kreeg in 2008 levenslang voor de moord op zeven meisjes.

@backlink(168513)

Geestelijk beperkt

Een maand geleden heeft hij de bewuste moord bekend. Marie-Angèle Domece was een geestelijk beperkt meisje. Ze verdween op 8 juli 1998, haar lichaam is tot op de dag van vandaag nooit gevonden. Maar daar komt nu mogelijk verandering in en daar blijft het dan niet eens bij: Fourniret heeft ook nog een andere onopgeloste moord uit de jaren negentig bekend, die op de Britse Joanna Parrish.