Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is dit het slechtste geval van matchfixing ooit in het voetbal?

Voor goed voetbal hoef je niet naar de Russische competitie te kijken, maar deze compleet uit de hand gelopen wedstrijd is wel héél erg slecht. Verdacht slecht zelfs...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Verdachte situatie

Wij weten niet wat erger is in de video van de wedstrijd tussen Arsenal Tula en Akhmat Grozny: de partij in zijn geheel, of het doelpunt dat op wonderlijke wijze ontstaat. De kansen tijdens de gehele partij worden zo slecht ingeschoten dat we aan matchfixing moeten denken en ook de manier hoe het enige doelpunt in de wedstrijd ontstaat roept vraagtekens op. Twee medespelers van Akhmat Grozny raken op vreemde wijze met elkaar in botsing, waardoor de tegenstander de kans kan uitspelen. De bal wordt overigens wel fraai ingeschoten. Maar wat blijkt? Wanneer we inzoomen op de overtreding wordt één van de twee spelers van Grozny op zijn ene been geraakt, maar grijpt vervolgens naar de knie aan de andere kant. Matchfixing of debiele klungeligheid? Het is hoe dan ook verdacht... héél verdacht.
@backlink(169755)

Vechtpartij

Na het doelpunt ontstaat er een vechtpartij op het veld waarbij verschillende spelers elkaar bruut omverduwen. Het team uit Grozny vindt het blijkbaar toch wel erg onsportief dat Arsenal doorvoetbalt na de blessure en ook nog eens scoort. Ach, wat zou het. Wanneer je zó slecht voetbalt hoor je toch ook gewoon te verliezen?

Bekijk hier de beelden en oordeel zelf: