Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Goddelijke interventie: Katy (Perry) krijgt haar klooster

U kent het gezegde: ‘God straft onmiddellijk’ als iemand niet goed bezig is. Catherine Rose Holzman, de non met wie Katy Perry overhoop lag vanwege de aankoop van een klooster, viel eergisteren dood neer in de rechtszaal. 1 – 0 voor Perry.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De immens populaire en even zo aantrekkelijke Katy Perry had haar langgewimperde blauwe ogen laten vallen op een voormalig klooster inclusief een enorm landgoed van het Bisdom van Los Angeles. Toen de voormalige bewoonsters van het pand, een stel bejaarde en nogal verzuurde nonnen, onder wie Catherine Rose Holzman, daar lucht van kregen rezen hen de haren te berge. Zo’n lellebel in het huis van God, dat kan toch niet!! “Katy Perry staat voor alles waarin ik niet geloof,” brieste de nare non. En ook al woonde ze er al jaren niet meer en stond het gebouw te verpieteren, kwamen de bruiden van God in actie en verkochten het pand stiekem aan een lokale horecaondernemer. Katy Perry probeerde de zusters voor zich te winnen door Oh Happy Day te zingen en een Jezus tattoo op haar pols te zetten.

Onderschrift

Maar humor, daar hadden deze verzuurde tiepjes natuurlijk ook geen kaas van gegeten. Alles was tegen het zere been. Maar niet alleen de aardse rechter alswel de hoogte rechter (God) oordeelden in het nadeel van de onsportieve nonnetjes. De aardse rechter draaide de koop van de nonnen terug omdat er al een voorlopige koopovereenkomst met Perry was gesloten. En de hoogste rechter (God) strafte onverbiddelijk en liet één van de zusters, Catherine Rose Holzman, in de rechtszaal dood ter aarde storten. Zal ze leren! Een beetje hard misschien maar ja, hij is ook maar een man en heeft zijn ogen blijkbaar niet in zijn zak zitten. 

De (wijlen) non & Perry's nieuwe onderkomen