Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sauna biedt excuses aan voor filmen naakte bezoekers

De Nederasseltse Sauna & Beauty Oase gaat door het stof voor haar bezoekers. Ze hebben hun excuses aangeboden voor het gebruik van (verborgen) camera’s.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het bedrijf laat op hun website weten dat ze te veel risico’s hebben genomen door de installatie van hun videoapparatuur. Er waren betere alternatieven voor handen om de gasten van de sauna te beschermen tegen ongewenste intimiteiten. Daarnaast werden de camera's ook ingezet om diefstal van de spullen van de gebruikers te voorkomen. Het lijkt ons echter lastig om naakt een portemonnee mee te nemen, hoewel er in theorie natuurlijk altijd plaatsen zijn waar je zoiets kunt verstoppen.

Het bedrijf claimt in hun verklaring dat gasten en medewerkers vooraf op de hoogte waren van dat er videocamera’s aanwezig zijn in het complex. De beelden zouden alleen voor de directie toegankelijk zijn en niet actief worden bekeken. Ondanks de inzet van een IT-dienstverlener is de sauna er niet in geslaagd om hackers te weren.

@backlink(169843)

Nederlands handbalteam

Vorige week kwam Sanua & Beauty Oase in het nieuws nadat er naaktvideo’s van het Nederlands handbalteam op pornosite Xhamster verschenen. Later bleken er ook video’s van andere bezoekers op de site te vinden te zijn.