Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeders raken slaags na optreden van stripper in legeruniform

Ja, soms kunnen ook vrouwen zich als monsters gedragen. Zo liep een optreden van een aantal strippers in Engeland compleet uit de hand.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

The Woodman Arms pub in het Engelse Middlesbrough was afgelopen zondag gevuld met honderd hitsige moeders. Het café organiseerde speciaal voor de Engelse versie van Moederdag een evenement waar dames zich flink konden vermaken. ‘Geef je moeder eens wat anders’, adverteerde de pub op social media.

En anders werd het zeker, want de vrouwen kregen in plaats van een geknutseld naamboordje een optreden van verschillende strippers. Het ging echter flink mis nadat Sergeant Sex zijn geweer tevoorschijn toverde. Nadat zijn legeruniform over zijn enkels hing was er een oorlog zoals hij waarschijnlijk nog nooit gezien had. Twaalf vrouwen raakten na het optreden namelijk slaags met elkaar doordat ze te veel alcohol gedronken hadden.

Politie

Stripper Johnny Hunter was voorafgaand aan de ‘soldaat’ verkleed als politieman. Hij had niet verwacht dat zijn ‘collega’s’ in het blauw in actie moesten komen met andere knuppels dan de zijne. ‘Ik weet niet of dit de normale gang van zaken is in Middlesbrough. De vrouwen waren totaal niet verlegen hier’, vertelt hij tegen The Sun. Uiteindelijk werden er twee vrouwen aangehouden. Zij moesten een boete van zo’n €100,- betalen.