Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Patricia Paay vindt dat haar belastingschuld door adviseur komt

Belastingadviseur Frank B. zou verantwoordelijk zijn voor de schulden van Patricia Paay. Althans, dat vindt de diva zelf.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

B. (dat waarschijnlijk niet voor belasting staat) kwam gisteren in het nieuws omdat hij geld van bekende Dj’s als Tiesto en Afrojack wegsluisde naar belastingparadijzen. Door zijn klanten in het buitenland te laten wonen, hoefden ze miljoenen minder aan de fiscus af te dragen. Ook had B. cliënten in het Hilversum, zoals Linda de Mol en Gaston Starreveld. Zij kunnen binnenkort wellicht een blauwe envelop ontvangen in plaats van een gouden.

Geen pa(a)yment

Paay was ook klant bij B.. Alleen haar geld ging niet naar het buitenland. Hij deed haar aangiftes maar gaf volgens de blondine haar niet door dat ze geld moest terugbetalen. De aanmaningen kwamen dan ook bij de belastingadviseur binnen en niet bij de pottenbakster. In totaal moet ze nu €200.000 terugbetalen. De vrouw moest daardoor haar stulpje verkopen en woont nu op een bungalowpark. “Ik vond het altijd een slome die nooit ergens op reageerde”, vertelt Paay over B. aan De Telegraaf.