Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriend Joran van der Sloot vermoord

Volgens de politie in Florida probeerde de 32-jarige John Christopher Ludwick zijn slachtoffer te ontvoeren in Port Charlotte, maar slaagde zij erin zijn mes af te pakken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een tragische dood? Onderzoek zal moeten uitwijzen op welke wijze John Christopher Ludwick precies om het leven is gekomen. Hij is in ieder geval gisteren tijdens een vlucht ná een ontvoeringspoging overleden, nadat zijn vrouwelijke slachtoffer hem opeens stak. Hij had haar proberen te overmeesteren nadat ze een auto verliet, op een oprijlaan voor haar eigen woning. Zijn laatste adem heeft hij uitgeblazen in het Saratosa County Hospital in de Amerikaanse staat Florida.

Televisieprogramma

Ludwick is 32 jaar oud geworden. Hij kwam vorig jaar in het nieuws nadat hij een ABC-televisieprogramma adviseerde bij de opsporing naar de lichaamsresten van Nathalee Holloway, die in 2005 verdween op Aruba; een vermissing waarvoor Joran van der Sloot tot op de dag van vandaag verantwoordelijk wordt gehouden door autoriteiten op Aruba, zonder dat het tot een bestraffing heeft geleid. Van der Sloot zit een lange gevangenisstraf  uit in Peru voor moord.

@backlink(164467)

Onherkenbaar

Ludwick beweerde dat hij kennis over zou hebben over de vermissing. Hij zou geld hebben gekregen om Holloway's lichaam weg te maken. Voor de camera's beweerde hij dat hij haar botten zo fijn zou hebben gemalen dat ze onherkenbaar zou zijn bij een opgraving.