Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wow! Deze leraar heeft zijn lichaam vol met tattoo’s

Leraren zijn niet vaak uitgesproken qua stijl, maar daar heeft de Franse Sylvain maling aan. Zijn lichaam is een groot kunstwerk.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In de straten van Parijs is Sylvain een opvallende verschijning. Zijn hele lichaam is getatoeëerd en zelfs zijn gezicht is bedekt met bloemetjes van inkt. Veel mensen voelen zich dan ook geïntimideerd ‘Mensen vinden het moeilijk om mij aan te kijken.’

Maar bang hoeven ze niet te zijn voor Sylvain, want hij is leraar op een basisschool. Daar geeft hij kinderen in groep 3 en 4 les. Toen hij begon aan zijn carrière in het onderwijs was hij overigens nog helemaal 'inktloos'. Pas toen hij les ging geven in Engeland zag hij hoe zelfverzekerd mensen daar over hun lichaam waren en durfde ook hij de stap aan. Hij begon met een sleeve en al gauw was ook zijn volledige andere arm, been en borst getatoeëerd. Zijn lichaam heeft hij verdeeld over twee onderwerpen. Aan de linkerkant staat rock ’n roll centraal, terwijl rechts gebaseerd is op de Japanse cultuur. Die twee onderwerpen versmelten als het ware op zijn rug.

@backlink(170037)

Door zijn bijzondere verschijning is hij naast leraar nu ook een veelgevraagd model. Hij mag af en toe zelfs meedoen in een film, al beperken die rollen zich vooral tot soldaat of gangster. Hij is dan ook blij met de keuzes die hij heeft genomen. "Doe met je lichaam wat je wil, als het maar bij je zelf past."

Bron: Konbini