Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sekteleider Charles Manson gecremeerd

Hoewel Charles Manson al een paar maanden dood is, is hij nu pas gecremeerd. Dat kwam omdat er ruzie was over de erfenis.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Drie mensen meenden namelijk dat ze erfgenaam zijn van de sekteleider en moordenaar. Omdat het niet duidelijk was wie dat daadwerkelijk was, moest het lijk van de man worden bewaard in een mortuarium.

Wie van de drie

Zowel de zoon, kleinzoon als een penvriend van de moordenaar claimde de rechtmatige erfgenaam te zijn. Penvriend Michael Channels meende dat hij een testament in handen had dat bepaalde dat hij zou mogen beslissen wat er met Manson gebeurde. Dat pikte de zoon en kleinzoon van de moordenaar niet en zochten de gang naar de rechter. Uiteindelijk oordeelde de rechtbank dat de kleinzoon de daadwerkelijke erfgenaam van de sekteleider was. Hij besloot om Manson te laten cremeren in kleine kring. Deze verliep in 'hippiestijl' met muziek van onder andere Guns N’Roses en The Beach Boys. Vervolgens werd de as uitgestrooid bij een beekje in een bos.

@backlink(170043)

Golddigger

Overigens was Channels niet bij de crematie aanwezig. De familie vond dat hij uit was op de bezittingen van Manson die hij zou willen verkopen en alleen interesse had vanwege morbide motieven.