Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Playboymodel wil nieuw schandaal Donald Trump openbaren

De Amerikaanse Playmate Karen McDougal is woest. De vrouw wil een boekje opendoen over haar affaire met Donald Trump, maar wordt tegengehouden door een mediabedrijf.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

McDougal zou in 2006 en 2007 een affaire hebben met de Amerikaanse president. In 2016 verkocht ze voor $150.000 de rechten van haar verhaal aan het Amerikaanse mediabrijf American Media Inc (AMI), dat de tabloid National Enquirer uitgeeft. Het verhaal is uiteindelijk nooit door AMI gepubliceerd, maar mag vanwege de overeenkomst niet aan een ander bedrijf verkocht worden.

De vrouw beschuldigt het bedrijf nu dat zij invloed hebben uitgeoefend op haar advocaat om zo uitgifte te voorkomen. David Pecker, eigenaar van AMI, zou namelijk goede vrienden zijn met de president. Ondanks het contract mocht ze wel op legitieme vragen van de pers antwoorden, maar ook dat blokkeert AMI. Ze dreigen haar naar eigen zeggen financieel te ruïneren als ze niet doet wat het bedrijft zegt. Ze wil nu een rechtszaak starten om alsnog haar verhaal te kunnen vertellen. Ze wil dat de rechter de overeenkomst vernietigd. McDougal claimt een maandenlange romantische relatie met Trump te hebben gehad. In 1998 was ze de eerste Playmate van het jaar.

Stormy Daniels

Deze zaak komt een aantal weken na die van pornoactrice Stormy Daniels. Ook zij claimt een affaire te hebben gehad met Donald Trump. Ook zij kan haar verhaal niet doen vanwege een overeenkomst.

Bron: Sky News