Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Straatracer (21) rijdt belager het ziekenhuis in

De Mercedes, die op de verkeerde weghelft reed, raakte frontaal het bestelbusje.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Sommig nieuws valt bijna niet te verzinnen. Je moet het lezen om het te kunnen geloven. Een 21-jarige straatracer is aangehouden voor het veroorzaken van een zwaar ongeval op de Rio Brancodreef, in de Domstad. De 'spookrijder' reed tijdens zijn actie op de verkeerde weghelft.

Onderzoek

De jonge Mercedesbestuurder zou naar verluid hebben deelgenomen aan een straatrace. Technisch onderzoek moet nu uitwijzen wat de toedracht van het ongeval is. Ook moet volgens de politie nog blijken wie de bestuurders van de andere twee auto's zijn geweest en wat hun rol was met betrekking tot het ongeval. Volgens omstanders namen zij deel aan dezelfde straatrace als de veroorzaker van het ongeval. Maar dat staat nog niet officieel vast.

"Een 48-jarige bestuurder van een bestelbus moest zwaargewond worden afgevoerd."

@backlink(159777)

Bestelbus

Op straat was de ravage enorm. Een 48-jarige bestuurder van een bestelbus is met zware verwondingen afgevoerd. Wat zijn toestand is, is nog onbekend. Naar aanleiding van het hierboven geciteerde artikel is het interessant om te zien hoe de rechtbank in Nederland een dergelijk ongeval beoordeelt.