Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Michel Boer opgenomen in Oostenrijkse kliniek

Het gedetineerde Satudarah-kopstuk is volgens BILD met hartklachten behandeld.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Rocker-boss in Innsbrucker Klinik. Het nieuws is alweer bijna een dag oud, maar heeft ons pas vanavond bereikt op de Panorama-redactie. Michel Boer, die eerder dit jaar werd aangehouden in Oostenrijk is met hartklachten behandeld in een kliniek.

Paaszondag

Wat er precies gebeurd is op paaszondag is nog niet helemaal duidelijk. Boer schijnt de verschijnselen van een hartaanval te hebben gehad. Mogelijk gaat het om een paniekreactie. Hij is onder zware beveiliging naar een aan eerste hulp kliniek in Insbruck overgebracht. Daar is hij 'in een rolstoel gezet'. Meer is er tot op heden niet bekend.

@backlink(169137)

Uitlevering

Het bewuste artikel gaat verder in op de precaire positie waarin Boer zich op dit moment bevindt. Boer was enige weken voortvluchtig en werd uiteindelijk in twee fases opgepakt in het Oostenrijkse Gerlos. Justitie in Nederland wil hem zo snel mogelijk uitgeleverd krijgen. Het Satudarah-kopstuk verzet zich daar vooralsnog tegen en beroept zich op vormfouten in de uitleveringsprocedure.

Onno Kuut

Zodra Boer in de komende maanden in Nederland arriveert, waar we wel van uit mogen gaan, wacht hem in ieder geval een aanklacht wegens deelname aan een criminele organisatie. Of hij ook officieel in staat van beschuldiging wordt gesteld voor de moord op Onno Kuut, zoals her en der is gesuggereerd, daarover bestaat op dit moment nog geen (vrijgegeven informatie.