Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man krijgt zes jaar cel voor doden vrouw tijdens seksspel

Een 32-jarige man uit het Schotse Aberdeen heeft zes jaar cel gekregen van de rechtbank. De man doodde per ongeluk een vrouw tijdens wurgseks.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Mark Bruce kwam de twintigjarige Chloe Mizek tegen bij een bushalte midden in de nacht. Toen zij met elkaar aan de praat raakten, bleken ze een gemeenschappelijke liefde voor wurgseks te hebben. Vervolgens gingen ze naar zijn appartement om de nacht samen door te brengen. Daar ging het al vrij snel mis. Toen de man zijn hand op de nek van de vrouw plaatste, overleed ze binnen enkele seconden. Na de dood van de vrouw, zwierf de man een uur op straat totdat hij zichzelf meldde bij de politie en bekende wat hij had gedaan.

Spijt

Tijdens de rechtszaak maakte de advocaat bekend dat zijn cliënt zich schuldig voelt over wat hij heeft gedaan en ziet wat voor schade hij heeft aangericht bij de familie en vrienden van het slachtoffer. Veel leek het de rechter niet te doen, want hij vond gevangenisstraf de enige gepaste maatregel. Bovendien wordt Bruce opgenomen in een register voor seksovertreders.

@backlink(170477)

Verlies

“Wat de rechter ook beslist, onze dochter verdiende het niet om te sterven. Een kind verliezen is het ergste wat er is. Wij proberen Chloe in onze gedachte levend te houden”, vertellen de ouders aan het Britse Daily Mail. Zij zullen het altijd zonder hun dochter moeten doen.