Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-vrouw vermoorde Marcel van Hout opnieuw vast

De ex-vrouw van de doodgeschoten Eindhovense zakenman is opnieuw vastgezet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een verassende wending in de zaak rondom de vermoorde Brabantse ondernemer Marcel van Hout. Jouhara A. (45) zat in december al enkele dagen vast op verdenking van betrokkenheid bij de moord op haar ex-man. Dat zou onder andere te maken hebben gehad met sms-verkeer tussen haar en een andere verdachte, de klusjesman Roger C. (47).  Ze werd toen al vrij snel weer vrijgelaten, dit terwijl de klusjesman bleef vastzitten.

Testament

Zou ze dan toch op zijn geld uit zijn geweest? Volgens Belgische kranten zou Van Hout vlak voor zijn dood zijn testament hebben laten wijzigen. Jouhara A., met wie Van Hout nog goed contact had, zou daarbij als enige erfgename zijn aangeduid. Er lijkt nu dus toch een goede reden te zijn om haar te zien als verdachte. 

Forensisch medewerker bij de woning in Neerpelt, november 2017.

Schutter

Klusjesman Roger C. is degene die justitie op dit moment ziet als de schutter. Hij zou op de dag van Van Hout's dood in diens woning zijn geweest, een villa in Neerpelt. Het lichaam van de Eindhovense zakenman werd in een hal in de woning aangetroffen te midden van een plas bloed. Het Eindhovens Dagblad schrijft: 'Hij had die dag, 21 november, aan de riolering gewerkt bij Van Houts ex-vrouw. Zij is na de breuk in de gigantische villa blijven wonen die het stel samen liet bouwen. Aan het einde van de dag sms’te C. naar Van Hout dat hij ook bij hem nog even binnenwipte. Zijn bezoek zou ook zijn vastgelegd door bewakingscamera’s.'