Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn de grootste blunders die mensen hebben gemaakt in bed

Seks is meestal leuk en fijn, maar soms kan het ook erg misgaan. Een aantal mensen hebben op internetforum Reddit hun grootste blunder tussen de lakens gedeeld.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Blunders

Regelmatig komen de meest bizarre berichten in het nieuws. Zo zien we af en toe röntgenfoto’s voorbijkomen van aparte voorwerpen die ergens in zijn gestopt of lezen we weer ergens dat iemand een gebroken penis heeft overgehouden aan een wilde nacht. We doen de meest bijzondere dingen om ons seksleven interessant te houden. Maar soms gaat dat niet altijd goed. Wij zetten een aantal blunders van Reddit-gebruikers op een rijtje. Of ze allemaal waar zijn, weten wij niet (wij waren er gelukkig niet bij), maar vermakelijk zijn ze zeker. Hier komen ze:

- “Na een paar glazen wijn gingen wij aan de slag. Ik zat boven op mijn vriend, terwijl hij me op mijn kont wilde slaan. Maar in plaats daarvan sloeg hij zichzelf vol in zijn ballen.”

- “Toen ik orale seks met mijn vriend had duwde hij ‘m iets te ver naar binnen. Het gevolg was dat ik over hem heen kotste.”

- “Ik waarschuwde mijn vriend dat ik buikgriep had, maar hij wilde niet luisterde. Ik zat boven op hem toen ik explodeerde.”

- “Een buttplug ging veel te ver naar binnen. Om dat ding eruit te krijgen was een van de meest angstige momenten uit mijn leven. Ik wilde dit niet gaan uitleggen op de eerste hulp.”

- “We wilden wat te gepassioneerd kussen, als gevolg daarvan braken een aantal tanden af.”

- “Ik wilde haar optillen en in bed gooien. In plaats daarvan gooide ik haar bijna door het raam. Gelukkig gebeurde dat niet, al kwam ze wel op de grond terecht in plaats van op het matras.”

Bron: Daily Star