Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man verliest rechtszaak van €1,1 miljoen tegen schetenlatende baas

Een knallende ruzie kwam voor bij een rechter in Australië. Daar wilde een man schadevergoeding omdat zijn ex-baas scheten naar hem liet om hem naar eigen zeggen te vernederen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Depressie

De Duitser David Hingst werkte bij een Australisch constructiebedrijf waarbij Gerg Short zijn baas was. Toen ging het helemaal mis tussen de twee. Short tilde zijn kont regelmatig op en liet scheten in de richting van Hingst. Hij zou er naar eigen zeggen zelfs depressie, angstaanvallen en fysieke ongemakken aan over hebben gehouden. Het leed kon wat verzacht worden door een schadevergoeding van €1,1 miljoen en dus ging de man naar de rechtbank om zijn baas een poepje te laten ruiken.

via GIPHY

Cultuurverschil

Daar gaf short toe wel eens scheten te hebben gelaten in de buurt van Hingst, al had hij toen maagklachten. Hij heeft het zeker niet elke dag op zijn werknemer gemunt. Een ex-collega zei dat de Duitser last had van een cultuurverschil. Hij zou de Australische humor niet begrijpen. Zo besproeide Hingst de baas al eens met parfum om de stank niet te hoeven te ruiken.

Terecht ontslag

De rechter zag in de pesterijen echter een geen kwaad en stelde de Duitser in het ongelijk. Zij denkt dat ook dat zijn (lichamelijke) klachten een andere oorzaak had. Aan de zaak zat namelijk een luchtje. De man was terecht ontslagen en zocht een manier om wraak te nemen. Er bleek dus stront aan de knikker te zitten.

@backlink(170743)

Bron: HLN.be.