Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuwe aanhouding liquidatie Martin Kok

Een 25-jarige man uit Utrecht is aangehouden en vastgezet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politie heeft vandaag een tweede verdachte aangehouden in de Martin Kok-moordzaak.  Het gaat om een 25-jarige man uit Utrecht. Hij is in Den Bosch aangehouden. Welke rol hij volgens justitie gespeeld heeft in deze zaak is nog niet duidelijk.

Alphen aan de Rijn

Vorige maand al hield de politie Zakaria A. (24) aan, die ook het onderwerp is van het Panorama-coververhaal dat afgelopen week in de winkel lag. A. werd in zijn cel in Alphen aan de Rijn 'aangehouden'. Hij zat al vast voor wapenbezit.

@backlink(170855)

Boccaccio

De Crimeblogger - en tweevoudig voor een levensdelict veroordeelde - Martin Kok is december 2016 doodgeschoten bij het verlaten van het erotiekcentrum Boccaccio in Laren. Kort voor zijn dood overleefde hij twee aanslagen op zijn leven. In de zomer van 2015 werd zijn woning in Osdorp beschoten. Een jaar later plaatsen criminelen een bom onder zijn auto, bij restaurant 't Kalfje aan de Amstel. Hij had vrienden en vijanden in vrijwel alle hoeken van het criminele milieu. Met zijn website Vlinderscrime stootte hij vrijwel dagelijks mensen voor het hoofd.

Kroongetuige

Er lijkt schot te zitten in de Kok-liquidatiezaak. Dat kan voor een groot deel te maken hebben met de verklaringen van de kroongetuige Nabil Bakkali. Hij is eind vorig jaar door justitie 'gecontracteerd' en legde sindsdien naar verluid meer dan twintig verklaringen af over de kennis die hij heeft over het Utrechtse 'Mocro'-misdaadcircuit. Zijn broer Reduan Bakkali is mogelijk ter vergelding doodgeschoten in Amsterdam-Noord.