Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ook Peter Blok en Hajo Bruijns in AYNIL-film

AMSTERDAM - Ook acteurs Peter Blok, Hajo Bruijns, Loes Haverkort en Tina de Bruin hebben rollen bemachtigd in de All you need is love-film die in december in de bioscopen te zien zal zijn. Daarnaast zullen Eva Laurenssen, Jasha Rudge, Holly Mae Brood en Gigi Ravelli in de film te zien zijn, maakten producent NL Film en distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekend.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Haverkort en De Bruin spelen in de film een echtpaar met een dochter (Lein Overtoom). Deze 10-jarige Emma komt graag in de kerk en bespreekt daar haar liefdesproblemen met pastoor William (Peter Blok). Een andere verhaallijn vertelt over rapper Remy (Jasha Rudge) die valt voor zijn beveiliger Boukje (Eva Laurenssen). Hajo Bruijns speelt de manager van Remy.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Fedja van Huêt de rol van de op Robert ten Brink geïnspireerde Dr. Love gaat spelen. De film speelt zich af aan de vooravond van de befaamde kerstspecial, als Dr. Love plotseling verdwijnt.

Geloof in liefde kwijt

Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt en vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer Olav, assistent Japie en de voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe host.

Ook acteurs Rop Verheijen, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer zullen in de film te zien zijn, werd al eerder bekendgemaakt.

All You Need is Love is vanaf december te zien in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario, de regie is in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen). Job Gosschalk zou het project eerst regisseren, maar zag hiervan af na onthullingen over zijn seksuele wangedrag.