Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Internationaal succes voor film met Lisa Smit

ATLANTA - De romantische komedie All The Single Ladies!, met in de hoofdrol actrice Lisa Smit, oogst succes in het buitenland. De film won eerder al de prijs voor beste komedie op het Dragon Con Independent Film Festival in Atlanta en is nu geselecteerd voor twee nieuwe festivals in de Verenigde Staten en Canada.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De korte film draait half juni mee in de competitie van het Nickel Independent Film Festival in de Canadese staat Newfoundland, maakte regisseur Yfke van Berckelaer maandag bekend. Ook draait de film begin augustus op het Gen Con Film Festival, wat onderdeel is van Gen Con 2018. Het in 1968 opgerichte Gen Con is de langst lopende gaming-conventie ter wereld en trekt jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers.

Afgelopen september ging de korte film All the Single Ladies! in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht en was die daarna ook internationaal te zien. De geheel Engels gesproken korte film gaat over een jonge vrouw (Smit), die door haar vriendinnen onaangenaam verrast wordt met een singles party. Terwijl zij driftig aan dit feest probeert te ontsnappen, ontmoet ze opeens een mysterieuze zwerver (Tomar Pawlicki) die alles op zijn kop zet.

In de film spelen ook de 3JS een rol. Zij spelen zingende koks. Lisa Smit is deze zomer in de bioscoop te zien in de spektakelfilm Redbad van regisseur Roel Reiné.