Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jeffrey Sutorius breekt met Dash Berlin

DEN HAAG - De Nederlandse dj Jeffrey Sutorius, het gezicht van trancetrio Dash Berlin, heeft zijn banden met Eelke Kalberg en Sebastiaan Molijn verbroken. "De reden voor het verbreken van de relatie is jarenlang mismanagement en het veronachtzamen van mijn belangen", meldt de dj in een verklaring.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Onlangs kwam ik erachter dat Molijn en Kalberg tezamen met Vanderkleij Agency de naam 'Dash Berlin' op hun eigen naam hebben geregistreerd. Ik heb er niet bij stilgestaan dat dit ertoe zou kunnen leiden dat ik nu niet meer onder de naam 'Dash Berlin' kan optreden", zegt de Hagenaar.

"Ik heb mijn advocaten gevraagd om dit aan de rechter voor te leggen, zodat dit opgelost kan worden. Dit alles heeft een negatieve impact gehad op mijn gezondheid, en ik heb het advies gekregen om het even rustig aan te doen." Jeffrey Sutorius heeft geen toegang meer tot zijn eigen social media kanalen. "Ik hoop dat alles snel opgelost wordt en dat ik snel weer kan optreden. Ik houd van mijn fans en hoop dat zij dit begrijpen."