Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ruzie steekpartij Eindhoven CS was al op kermis begonnen

Bij Eindhoven CS is gisterenavond een jonge man neergestoken. Dit gebeurde te midden van een grote vechtpartij, die zou zijn ontstaan op kermis Park Hilaria.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een 17-jarige Eindhovenaar was gisterenavond rond de klok van tienen het slachtoffer van de steekpartij. Hij was nog aanspreekbaar en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Er is op dit moment nog geen verdachte opgepakt.

Kunstwerk

Het gevecht zou plaatsgevonden hebben aan de John F. Kennedylaan, aan de achterzijde van het treinstation, bij de busterminal en een grasveld met het 'bowling'-kunstwerk Flying Pins, van Claes Oldenburg. De politie doet onderzoek en gaat camerabeelden na om de daders op te sporen.

Getuigen

Op het moment dat de politie arriveerde lag het slachtoffer al op de grond terwijl de omstanders elkaar verwensingen bleven maken. Een traumahelicopter was ter plaatse maar is niet geland. De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij, die volgens aanwezigen begonnen zou zijn op de kermis Park Hilaria, enkele honderden meters verderop, aan de noordzijde van het station.