Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Spitzenberger en Pheifer samen in thriller

AMSTERDAM - Acteurs Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer en Willem de Wolf spelen de hoofdrollen in Bumperkleef, de nieuwe film van regisseur Lodewijk Crijns. De opnames van de actiethriller zijn deze week van start gegaan, maakte distributeur Splendid Film donderdag bekend.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Bumperkleef vertelt het verhaal van Hans, een zelfverzekerde man die met zijn gezin onderweg is naar zijn ouders aan de andere kant van het land. Hij veroorzaakt een verkeersruzie met medeweggebruiker Ed, die uit wraak het gezin begint te achtervolgen, waarna de situatie volledig escaleert.

Bumperkleef wordt de eerste bioscoopfilm van Crijns in vijf jaar tijd. Eerder maakte hij de bioscoophit Alleen maar nette mensen en de veelgeprezen films Jezus is een Palestijn en Met grote blijdschap. Voor Bumperkleef werkt de regisseur weer samen met het team van Topkapi Films, waarmee hij ook Met grote blijdschap en Loverboy maakte.

De opnames duren tot eind oktober. Bumperkleef is een coproductie met AVROTROS en de Belgische producent en Savage Film. Distributeur Splendid Film brengt de thriller volgend jaar uit in de bioscoop.