Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man koopt beveiligingscamera om baasje poepende hond te pakken (VIDEO)

In Australië is een klein drama aan de gang. Een buurtbewoner in een wijk in Adelaide is hondenpoep voor zijn voordeur helemaal zat, dus besloot hij gepaste maatregelen te nemen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Shit

Steve Tamblyn heeft een probleem, een stinkend zaakje dat hem al een tijdje bezighoudt. Regelmatig komt het voor dat er een bruine boodschap voor zijn huis wordt achtergelaten waar geen hond zich druk om maakt. De man is het nu compleet zat en onderneemt actie. Hij heeft een beveiligingscamera geïnstalleerd om de dader op heterdaad te betrappen.

Poe(p) hé

Dat lijkt geluk, want Steve Tamblyn heeft eindelijk in beeld wie zijn gazonnetje voor zijn huis ongevraagd bemest heeft. Een vrouw is gefilmd toen zij een witte hond uitliet. Er is echter een probleem voor het slachtoffer; hij weet niet wie die vrouw is. Om het toch te achterhalen heeft hij de video online gezet en heeft hij bij de drol een foto van de vrouw gezet. Maar hij heeft nog een bijzondere manier gevonden om zijn leed onder de aandacht te brengen. Zo heeft hij bij de drol, die er nog steeds ligt, een foto geplaatst van de dader. Hij hoop dat deze publieke vernedering de vrouw gaat stoppen.